125 ml olie
100 gram suiker
1 zakje vanille suiker
2 eieren
250 ml melk
350 gram bloem
half zakje bakpoeder
walnoten
Chocolade
2 eetlepels cacao
stukken melk en witte chocolade
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Doe de olie en suiker in een kom en mi dit met een garde, doe hier de melk bij en blijf mixen, doe de eieren er om de beurt bij. Voeg er de vanille suiker bij en bakpoeder en blijf mixen, gooi de meel er beetje bij beetje bij.
Verdeel het deeg in tweeën doe bij de ene helft walnoten (je kan ook iets anders kiezen). Bij het andere deel doe je de cacao en stukjes chocola (ik rasp de chocola met een mes).
Doe in je muffin bakvorm de muffin papiertjes en vul deze tot de helft. Plaats je muffins in de oven en laat ze ongeveer 30 minuten bakken op 180 graden. Probeer de oven niet open te doen. Na 25 minuten kan je met een satéstokje controleren of de muffins klaar zijn, als er deeg blijft plakken aan je stokje zijn ze nog niet klaar.
Geen opmerkingen :
Een reactie posten