Chocolade cake
Verwarm de oven voor op 200 graden.
3 eieren
1 ¼ bakpoeder
¾ mok melk
¾ mok olie
¾ mok suiker
4 grote scheppen cacao
2 ½ mok meel
Bij alle ingrediënten dezelfde mok gebruiken!
Zet de oven op 200 graden, wanneer je ziet dat de cake
omhoog is gekomen en gekleurd is zet je de oven terug naar 180 graden.
Alle natte ingrediënten bij elkaar en mixen, als het goed
gemixt is, doe je hier alle droge ingrediënten bij (behalve de meel) mix je dit
goed met elkaar. Tot je van die ‘bubbeltjes’ in je mix ziet. Vervolgens doe je
er de bloem er bij, dit mix je goed.
Om te controleren of de cake klaar is, doe je hier een satéstokje
in. Als er deeg aan blijft plakken is de cake nog niet klaar! Blijft er niks
aan plakken, dan is de cake klaar.
Geen opmerkingen :
Een reactie posten