zaterdag 10 mei 2014

Fish..


To blog or not to blog? It's not that special, maar wel heel lekker. Ik ben persoonlijk echt een viseter en eet eigenlijk weinig vlees. Dit gerecht is simpel, snel en lekker. Je hebt nodig:
2 tomaten
1 ui
1 paprika
olijfolie
2 teentjes knoflook
Peper
Zout
paprika kruiden
1/5 pepertje of chilipoeder
koriander
kurkuma
twee zoete aardappelen (je kan ook normale aardappel eraan toevoegen) of geen aardappel en er rijst bij serveren. 
Vis naar keus. Ik heb hier garnalen gebruikt en witvis.

Snij de ui in cirkels en leg deze op de bodem, snij de zoete aardappels erg dun en leg een aardappel op de ui, snij de tomaat in cirkels en leg deze erop. Snij je andere aardappel en leg die er weer bovenop. Snij je paprika in blokjes en die die erbij. Doe in een klas een beetje olijfolie, pers hier een teentje knoflook in doe er een beetje van alle kruiden bij en giet dit over je eten heen. Giet hier een beetje warm water op en plaats het in de oven. (je vis nog niet, anders wordt de vis droog, die heeft namelijk minder tijd nodig om te garen). Kruid je vis ondertussen met een scheutje olijfolie, teentje knoflook, koriander, paprika poeder, peper, zout, beetje kurkuma en een pepertje of chilipoeder. Leg het even apart met folie eroverheen, zodat de kruiden kunnen intrekken. Als de zoete aardappel bijna gaar is. Doe je de vis erbij en hoeft het nog maar kort te garen in de oven. 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten